Požar na Vizantijskom bulevaru (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 30.Sep.2014, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar na Vizantijskom bulevaru (VIDEO)

U podne u zgradi broj 4 na Vizantijskom bulevaru došlo je do požara na desetom spratu.

Radnik „Jugoistoka“ je zadobio opekotine na desnoj ruci i glavi, ali je van životne opasnosti.
Brzom intervencijom vatrogasaca sprečena je tragedija u objektu sa 120 stanara.
Prema rečima stanara, do požara je došlo kada električar „Jugoistoka“, proveravao rad brojila. Tom prilikom nastala je varnica, koja je zapalila ostatak instalacija.
Pored >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << desetog, u opasnosti su bila i dva sprata iznad, jer se vatra kretala u tom smeru. Pojedini stanari su još uvek spavali. Onima koji su izašli u hodnik rečeno je da se vrate u svoje domove, jer su vatrogasci sve vreme držali plamen pod kontrolom.
Intervencija je završena za 10 minuta.
Prilikom kratkog spoja električar „Jugoistoka“ I.S. zadobio je lakše opekotine na desnoj ruci i licu. Šef kabineta direktora ovog privrednog društva, Dragoslav Pavlović, rekao je da će ovo preduzeće biti uz svog radnika i da će nadoknaditi svu štetu nastalu na brojilima i instalacijama u zgradi na Vizantijskom bulevaru br. 4.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.