Potpuno gola Džodi Marš poželela svima lepe snove 18+

Izvor: Blic, 14.Apr.2014, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpuno gola Džodi Marš poželela svima "lepe snove" 18+

Od ove bodibilderke navikli smo se na sve, ali ovom selfiju se niko nije nadao

Mislili smo da smo sve videli što se tiče eksplicitnijih selfija poznatih ličnosti, ali Džodi Marš je ovoga puta samu sebe nadmašila.

Povremeni model, ali uglavnom nešto slično Staniji i Soraji, Džodi je postala poznata objavljujući polu gole fotografije, ali sada je na red došla i potpuna golotinja.

Ova bodibilderka je na svom instagramu postavila najpre potpuno golu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << fotografiju sebe, ali je bar stigla da da pokrije grudi "srcima" - i to je nešto... Ali posle toga rešila je da skine sve sa sebe i pokaže samo svoju tetovažu i posteljinu.

Da li je ovo sledeći korak starleta? Da li ćemo ovo očekivati i naših starleta da se skroz skinu i na taj način učine apsolutno sve za par redova u online medijima.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.