Poslušajte novu pesmu Vlado Georgieva

Izvor: Blic, 25.Jan.2013, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslušajte novu pesmu Vlado Georgieva

Popularni kantautor, Vlado Georgiev premijerno je u emisiji Ivana Ivanovića predstavio pesmu "Živim sad" koju od trenutka emitovanja možete čuti na sajtu "Blica". Ova pesma ujedno najvaljuje album "Daljina" koji bi uskoro trebalo da bude objavljen.

Više od 10 godina obožavatelji Vlado Georgieva čekali su na novu pesmu ovog muzičara. Ona je napokon stigla i zove se "Živim sad".

Barba je numeru premijerno izveo u emisiji Ivana Ivanovića na Prvoj Televiziji, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od trenutka emitovanja svi fanovi imaju priliku da je čuju i na "Blicovom" sajtu.

Pesma je ljubavnog karaktera, a po našim saznjanima ceo album "Daljina" trebalo bi da bude gotov za manje od mesec dana.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlado Georgiev: Poslušajte novu pesmu Živim sad

Izvor: Story, 25.Jan.2013

Pop zvezda novim singlom najavljuje album Daljina..Vlado Georgiev, foto: Prva Tv

Nastavak na Story...

Poslušajte novu pesmu Vlado Georgieva

Izvor: medio.rs, 26.Jan.2013, 01:24

Popularni kantautor, Vlado Georgiev premijerno je u emisiji Ivana Ivanovića predstavio pesmu "Živim sad" . Ova pesma ujedno najvaljuje album "Daljina" koji bi uskoro trebalo da bude objavljen.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.