Porodica nemajući pojma provela čak TRI DANA sa jednom od NAJOPASNIJIH ZMIJA NA SVETU (VIDEO)

Izvor: Blic, 26.Jun.2017, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodica nemajući pojma provela čak TRI DANA sa jednom od NAJOPASNIJIH ZMIJA NA SVETU (VIDEO)

Prošle nedelje Derek Koh je snimio kako velika kraljevska kobra ulazi u njegovu kuću kroz otvoreni prozor iznad zatvorenih vrata. Nije ni sumnjao da će sa njom provesti čak tri dana.

Video je snimljen u njegovom domu u Batu Pahatu u Maleziji, a na njemu se mogu čuti uzrujani povici vlasnika koji je bezuspešno pokušao da otera ovu vrlo otrovnu zmiju u drugom smeru.

Međutim, umesto da zovu nadležne službe da se reše neželjenog i potencijalno smrtonosnog gosta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << on i njegova porodica su pretpostavili da je zmija napustila kuću kako je i u nju došla, kroz neki od otvorenih prozora, i nastavili s dnevnom rutinom.

Ipak, nakon tri dana ih je sačekalo iznenađenje.

Našli su zmijski izmet i otkrili udubljenja na aktn tašni, zbog čega su zaključili da je zmija ipak ostala u kući.

- Tokom protekla tri dana i dve noći moja porodica je jela, gledala filmove, surfovala internetom i spavala kao da se ništa ne događa. Nikada ne bismo pomislili da je zmija ostala u mojoj sobi. Imala je mnogo prilika da nas ubije, ali nije. Kada mislim o tome osećam se kao da sam pobegao iz pakla - rekao je Koh za lokalne novine, prenosi News.com.au.

Nakon toga je Koh napokon pozvao stručnjake koji su uhvatili 2,5 metara dugu zmiju i odneli je sa njegovog imanja, a i to je snimljeno kamerom.

Kraljevska kobra je veoma otrovna i rado se hrani drugim zmijama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Snimili kraljevsku kobru od 3 metra u kući, pa je izbacili: Nakon 3 dana, shvatili su da je zmija čiji otrov ubija za 15 minuta, JOŠ TU! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jun.2017

Prošle nedelje Derik Koh iz Malezije je snimio kako velika kraljevska kobra ulazi u njegovu kuću kroz otvoreni prozor iznad zatvorenih vrata...Video je snimljen u njegovom domu u Batu Pahatu u Maleziji, a na njemu se mogu čuti uzrujani jauci vlasnika koji je bezuspešno pokušavao da otera ovu vrlo...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.