Porodica ga 20 godina držala zatočenog u lancima?

Izvor: B92, 25.Okt.2016, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodica ga 20 godina držala zatočenog u lancima?

Brazilska policija tokom racije slučajno je pronašla muškarca kojeg je, prema izjavama komšija, porodica više od 20 godina držala u zarobljeništvu, navodi BBC.

Kako navode, 36-godišnji muškarac slučajno je pronađen tokom racije u potrazi za drogom.

Iz policije kažu da je muškarac vidno neuhranjen, da ne može da priča, kao i da ima psihičkih problema. Ljudi koji žive blizu kažu da je pronađeni muškarac bio običan učenik, ali da ga je maćeha redovno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tukla, kao i da je odjednom nestao pre 16 godina.

Identifikovan je kao Armando Bezera de Andrade i odveden je u lokalnu bolnicu.

Objavljene su i fotografije sobe u kojoj je muškarac bio zarobljen u kojoj su samo krevet i prljava WC šolja. Prema nezvaničnim podacima na zidovima su bili i lanci.

Iz policije dodaju da u kući nije bilo nikoga kada su upali. Susedi kažu da su njegov otac, maćeha i njen sin živeli tu.

Otac pronađenog muškarca se nakon toga javio policiji i rekao da je Andrade pobegao od kuće kada je bio tinejdžer i da se vratio prošle nedelje. Kako kaže, tražio je od porodice da ga prime jer je zavisnik od droge.

BBC piše da će naknadni testovi utvrditi da li u njegovoj krvi ima trgova narkotika.

Policija navodi da otac pronađenog muškarca nije uhapšen, ali da je protiv njega podignuta optužnica zbog neovlašćenog zatvaranja.

Istraga se nastavlja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.