Poljubio psa koji je ugrizao popisivača

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Apr.2011, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljubio psa koji je ugrizao popisivača

PLJEVLJA -

Samiru Alibašić sinoć je u Pljevljima ugrizao pas kojeg je na nju podstrekao Vladimir Anđelić kada je pokušala da uđe u dvorište njegove kuće da bi obavila popis.

Alibašićevoj je ukazana lekarska pomoć u Hitnoj službi u Pljevljima, a protiv pedesetosmogodišnjeg Anđelića najverovatnije će biti podnesena krivična prijava.

Ona je ispričala kako je Anđelić, kada mu je rekla da treba da popiše ukućane i imovinu, izvređao, poručivši >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da nema papire i da je podstanar.

"Kada je krenuo prema meni krenuo je i njegov pas. Zamolila sam da skloni psa, jer me može ugristi, a on je odgovorio da i treba da me ugrize, što je pas i učinio. Kada me pas ugrizao, vlasnik mu je prišao i poljubio ga", objašnjava Alibašićeva i dodala da je odmah pozvala policiju i hitnu.

Ona je dodala da je Anđelić vređao i policiju koja ga je zbog omalovažavanja i brojnih uvreda privela.

U Crnoj Gori je 1. aprila počeo popis stanovništva. Direktor Eurostata za spoljnu saradnju, komunikaciju i ključne indikatore Piter Everers i crnogorski ministar finansija Milorad Katnić pozvali su građane da se slobodno izjasne na popisu koji traje do 15. aprila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pustio psa na popisivača

Izvor: Cafe.ba, 07.Apr.2011

Samiru Alibašić sinoć je u Pljevljima ugrizao pas kojeg je na nju podstrekao Vladimir Anđelić kada je pokušala da uđe u dvorište njegove kuće da bi obavila popis.

Nastavak na Cafe.ba...

Pljevlja: Nahuškao psa na popisivačicu

Izvor: Mondo, 07.Apr.2011

Samiru Alibašić sinoć je ugrizao pas kojeg je na nju nahuškao Vladimir Anđelić kada je pokušala da uđe u njegovo dvorište da bi obavila popis.

Nastavak na Mondo...

CG: Napujdao psa da ugrize popisivača

Izvor: Vesti-online.com, 07.Apr.2011

Samiru Alibašić sinoć je u Pljevljima ugrizao pas kojeg je na nju napujdao Vladimir Anđelić kada je pokušala da uđe u dvorište njegove kuće da bi obavila popis...Alibašićevoj je ukazana lekarska pomoć u Hitnoj službi u Pljevljima, a protiv 58-godišnjeg Anđelića najverovatnije će biti...

Nastavak na Vesti-online.com...

Nahuškao psa na popisivača

Izvor: RTS, 07.Apr.2011

Vladimir Anđelić iz Pljevalja nahuškao psa na ženu koja je trebalo da obavi popis. Pošto je i vređao policiju, Anđelić priveden i protiv njega će biti podneta krivična prijava. ..Dok je pokušavala da uđe u dvorište jedne od kuća u Ulici Oslobođenja u Pljevljima, gde je trebalo da obavi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.