Policajac sprečio krađu veće količine novca

Izvor: Press, 29.Maj.2015, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac sprečio krađu veće količine novca

Policajac na terenu sprečio je krađu veće količine novca kada je, kako se sumnja, S.V. (26) iz Pirota od oštećenog oteo torbu u kojoj su još bile platne kartice, lična dokumenta i mobilni telefon, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Nišu.
       Policajac na terenu sprečio je krađu veće količine novca kada je, kako se sumnja, S.V. (26) iz Pirota od oštećenog oteo torbu u kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << su još bile platne kartice, lična dokumenta i mobilni telefon, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Nišu. Policajac je sprečio osumnjičenog da pobegne, a sve se dogodilo u Nišu juče u 12,20 časova, navode iz policije i dodaju da je policajac u toj akciji povredio koleno. U saradnji sa policijom iz Pirota uhapšene su još dve osobe osumnjičene za podstrekavanje i pomaganje, napominju iz policije.Sumnja se da su V.D.(42) i D.T.(47) iz Pirota nagovorili i omogućili S.V. da opljačka oštećenog, dodaju iz policije. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, a S.V. se sumnjiči se da je izvršio krivično delo teške krađe.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Policajac sprečio krađu veće količine novca

Izvor: Vesti-online.com, 29.Maj.2015

Policajac na terenu sprečio je krađu veće količine novca kada je, kako se sumnja, S. V. (26) iz Pirota od oštećenog oteo torbu u kojoj su još bile platne kartice, lična dokumenta i mobilni telefon, saopšteno je iz Policijske uprave u Nišu...Policajac je sprečio osumnjičenog da pobegne, a...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.