Policajac sprečio krađu veće količine novca

Izvor: Vesti-online.com, 29.Maj.2015, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac sprečio krađu veće količine novca

Policajac na terenu sprečio je krađu veće količine novca kada je, kako se sumnja, S. V. (26) iz Pirota od oštećenog oteo torbu u kojoj su još bile platne kartice, lična dokumenta i mobilni telefon, saopšteno je iz Policijske uprave u Nišu.

Policajac je sprečio osumnjičenog da pobegne, a sve se dogodilo u Nišu u četvrtak u 12.20 časova, navode iz policije i dodaju da je policajac u toj akciji povredio koleno.

U saradnji sa policijom iz Pirota uhapšene su >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << još dve osobe osumnjičene za podstrekavanje i pomaganje, napominju iz policije.

Sumnja se da su V. D.(42) i D. T.(47) iz Pirota nagovorili i omogućili S. V. da opljačka oštećenog, dodaju iz policije.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, a S. V. se sumnjiči se da je izvršio krivično delo teške krađe.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.