Pogledajte slike sa venčanja Džordža Klunija i Amal Alamudin!

Izvor: Večernje novosti, 30.Sep.2014, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte slike sa venčanja Džordža Klunija i Amal Alamudin!

POZNATI holivduski zavodnik i zakleti neženja stao je na ludi kamen. Džordž Kluni se oženio u Italiji, u subotu je održano crkveno, a u ponedeljak građansko venčanje. Venecija je proteklih dana bila pod opsadom paparaca, koji su pokušali da snime glumca sa advokaticom Amala Alamudin, što su i uspeli kada je u pitanju građansko venčanje. Ali fotografije sa prve ceremonije ekskluzivno su objavili magazini “Pipl” i “Helou”. Venčali su se u hotelu Aman Kanal Grande pred stotinak najbližih >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << prijatelja i članova porodice. Mlada je nosila venčanicu koju je za nju dizajnirao Oskar de la Renta, dok je Kluni bio u odelu Džordža Armanija. Kako prenose mediji, kad su proglašeni mužem i ženom gosti su tapšali, a Nora Sagal je pevala pesmu Irvinga Berlina „Always”. Prvi ples mladenci su otplesali uz „Why Shouldn't I?“ Kola Portera. - Džordž i Amal su bili presrećni, iz njih je zračila ljubav - rekla je mladina majka, Baria, za „Pipl”. Navodno, Kluni je ispričao kako su oduvek znali da će da se venčaju u Italiji, jer su se tamo i upoznali. Amalin otac Ramzi odmah posle svadbe rekao je da što pre želi unuke. - Zanima vas koja je moja presuda o braku? Kako je biti gospodin i gospođa Kluni? Poprilično super - rekao je glumac za časopis Helou.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Barni je to uradio pre Klunija!

Izvor: Mondo, 30.Sep.2014

Džordž Kluni i Amal Alamudin venčali su se u Veneciji ove subote, ali Nil Patrik Haris je italijansko venčanje odradio pre njega!..Foto: YouTube.. U ponedeljak uveče, dok je gostovao u emisiji Dejvida Letermana, svima poznati Barni se našalio na račun Klunijevog venčanja o kome svi sada pričaju...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.