Pogledajte fotografije sa venčanja Džordža Klunija i Amal Alamudin

Izvor: Story, 30.Sep.2014, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte fotografije sa venčanja Džordža Klunija i Amal Alamudin

Džordž Kluni i Amal Alamudin venčali su se tokom vikenda u prisustvu porodice i svojih poznatih prijatelja u Veneciji u Italiji, a prve fotografije sa venčanja osvanule su na naslovnim stranama poznatih svetskih časopisa.

Amal Alamudin i Džordž Kluni, foto: People magazine

Mlada je nosila čipkanu venčanicu koju je specijalno za nju sašio Oskar de la Renta, dok je Džordž nosio odelo svog omiljenog dizajnera Đorđa Armanija.

Par je gala venčanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << napravio za oko 100 zvanica među kojima su bili Bili Marej, Met Dejmon, Ana Vintur i Emili Blant. Ceremonija venčanja je trajala pola sata, a venčali su se i u opštini u ponedeljak.

Samo venčanje, kako je Kluni prepričao desilo se pred zalazak sunca u hotelu sa sedam zvezdica.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Pogledajte slike sa venčanja Džordža Klunija i Amal Alamudin!

Izvor: Večernje novosti, 30.Sep.2014

POZNATI holivduski zavodnik i zakleti neženja stao je na ludi kamen. Džordž Kluni se oženio u Italiji, u subotu je održano crkveno, a u ponedeljak građansko venčanje. Venecija je proteklih dana bila pod opsadom paparaca, koji su pokušali da snime glumca sa advokaticom Amala Alamudin, što su...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.