Poginuo mladić u kanjonu Morače

Izvor: Blic, 19.Nov.2013, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo mladić u kanjonu Morače

M.H. (26) iz Bijelog Polja poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Podgorica-Kolašin, u mestu Potoci, dok je B.H. (26) teško povređena.

Kako se navodi, do udesa je došlo oko 14 sati kada je automobil marke “"pasat"”, kojim je upravljao M.H., iz za sada neutvrđenih razloga, udario u zaštitnu bankinu, a potom sleteo niz 40 metara dug kanjon Morače.

Automobil se zaustavio iznad reke, a spasilačke ekipe su uspele da iz smrskanog vozila izvuku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << B.H. dok je M.H. preminuo na licu mesta. Policija je navela da je B.H. sa teškim povredama prevezena u Klinički centar Crne Gore i lekari se bore za njen život.

Zbog nesreće saobraćaj na magistralnom putu Podgorica-Kolašin bio je u prekidu više od tri sata, zbog čega su sa obe strane stvorene kilometarske kolone.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginuo mladić u kanjonu Morače

Izvor: B92, 19.Nov.2013

Podgorica -- Mithad Hodžić (26) iz Bijelog Polja stradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se oko 14h dogodila na magistralnom putu Podgorica - Kolašin, u mestu Potoci..Lekari se bore za život druge osobe..."Vijestima" je u policiji rečeno da je poginuo vozač "pasata", registarskih oznaka...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.