Pobeda Španovićeve u Lincu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2013, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Španovićeve u Lincu

LINC -

Srpska rekorderka u skoku u dalj, atletičarka Vojvodine Ivana Španović izjednačila je državni rekord u dvorani skokom 6,63 metara, što je bilo dovoljno za pobedu na prestižnom dvoranskom mitingu u austrijskom gradu Lincu.

Španovićeva je impresivnom serijom skokova preko šest metara potvrdila odličnu formu i na najlepši način najavila svoje učešće na Evropskom prvenstvu u Geteborgu za mesec dana.

Rekordni skok za pobedu skočila je u drugoj seriji, u petom pokušaju je prestupila, dok je u preostalim odrazima doskočila na daljine: 6,40, 6,57, 6,54 i 6,44 metara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivana Španović pobedila na mitingu u Lincu

Izvor: Kurir, 01.Feb.2013, 01:18

LINC - Srpska atletičarka Ivana Španović postigla je u četvrtak veče vredan uspeh pobedivši u skoku u dalj na dvoranskom mitingu u austrijskom gradu Lincu...Španović je trijumfovala pošto je u drugoj seriji skočila 6,53 metra, čime je izjednačila sopstveni nacionalni rekord u dvorani..."Rezultat...

Nastavak na Kurir...

Španovićeva slavila u Lincu

Izvor: B92, 01.Feb.2013

Srpska atletičarka Ivana Španović pobedila je na "Gugl Indor" mitingu u austrijskom Lincu u disciplini skok u dalj...Ivana je prvo mesto osvojila zahvaljujući skoku od 6,63 metara, koji je zabeležila u drugoj seriji i tako izjednačila nacionalni rekord u dvorani, koji je takođe u njenom vlasništvu...Iskusna...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.