Pet tajni žena koje su savršene ljubavnice

Izvor: Vesti-online.com, 19.Dec.2015, 03:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet tajni žena koje su savršene ljubavnice

Kao i u svemu ostalom što vam ide od ruke, da biste bili dobri u krevetu, preduslov je da volite to što radite, da ste spremni da uložite vreme, pažnju i trud. Dobra ljubavnica uživa u seksu bez stida, traži ono što joj prija i pruža svom partneru ono što želi.

Pored žene koja zna da uživa, muškarcu je lako da se oseća kao pravi Kazanova.

One uopšte ne vide zašto bi bilo drugačije. Valjda svako normalan voli seks. Normalno je voleti uživanje, zadovoljstvo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ekstazu, strast, predavanje, nežnost... Sve od čega se dobar seks sastoji. Ali, šta to dobre ljubavnice čini boljima od ostalih žena koje takođe vole seks? Pa, one više uživaju u seksu. Ne moraju da dostignu orgazam, samo se opuste i rade ono što najviše vole, onako kako najviše vole. One se predaju uživanju.

Ne traže da se ugasi svetlo, ne zahtevaju posebne uslove, vole da budu gole i da osećaju celim telom, vole da ih partner gleda, vole milovanje, sviđa im se kad ih stisnete, a i kad ih nežno milujete, vrlo su senzibilne. Od atmosfere i raspoloženja zavisi da li će bolje reagovati na nežnost i strast, ili će buknuti od malo muške grubosti i dominacije. I zato što se ne stide, uputiće vas u svoje raspoloženje, ali i prepoznati vaše. Sve može, a da ne kažete nijednu reč.

Neće čekati da se vi smilujete i odvažite. Preuzeće inicijativu. Kad ona vodi igru napraviće za sebe i za vas sve što treba. Muškarcu preostaje samo da legne, pruži joj dobar oslonac i uživa u onome što vidi i oseća.

Ne postavlja neke posebne zabrane. Ono što ne voli i što joj ne prija nećete s njom raditi i tačka. Ali toliko je drugih stvari na koje će vas podstaći. Smisliće neko zgodno mesto gde to još niste radili. Otkriće vam neke poze za koje niste mislili da su nešto posebno, a kamoli da netko može tako uživati u njima.

Dobra ljubavnica je u seksu potpuno na svom terenu. Sa olakšanjem odbacuje odeću koja je sputava, sa oduševljenjem se baca u partnerov zagrljaj, otvoreno se divi njegovoj lepoti, ponaša se prema njegovom penisu kao prema dragocenom poklonu zbog kojeg je sva ponosna i srećna. Prava žena, sva od čula, vedrine i zadovoljstva.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

KARAKTERISTIKE LJUBAVNICA One obozavaju seks

Izvor: medio.rs, 19.Dec.2015

Zabluda je da muškarci više vole seks od žena i da u njemu više uživaju...Postoje žene koje prosto obožavaju svoje gole telo pa samim tim i seks. A, da biste bili dobri u krevetu, preduslov je upravo taj - da volite seks!..Dobra ljubavnica uživa u krevetu bez ikakvog osećaja sramote, traži...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.