Perčeviću produžen pritvor

Izvor: RTS, 19.Dec.2014, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perčeviću produžen pritvor

Viši sud u Beogradu produžio je pritvor do 30 dana vlasniku firme "Interkomerc" Goranu Perčeviću, osumnjičenom za malverzacije u Univerzal banci.

Sud je saopštio da je Goranu Perčeviću pritvor produžen zbog posebnih okolnosti koje ukazuju da bi na slobodi ometao vođenje krivičnog postupka uticanjem na svedoke, prenosi Beta.

Perčević, bivši visoki funkcioner Socijalističke partije Srbije (SPS), uhapšen je 15. novembra u Beogradu.

Osumnjičen je da se s rukovodstvom Univerzal banke dogovorio o 34 kredita, ukupne vrednosti 1,4 milijarde dinara, koji nisu mogli biti vraćeni što je izazvalo pad kapitala te banke.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Produžen pritvor Goranu Perčeviću

Izvor: Blic, 19.Dec.2014

Viši sud u Beogradu produžio je pritvor Goranu Perčeviću, koji može da traje do 30 dana, zvog sumnje da može da utiče na svedoke...Perčević je uhapšen 16. novembra ove godine, zboh sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica...Goran Perčević, vlasnik firme "Interkomerc",...

Nastavak na Blic...

Perčeviću produžen pritvor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Dec.2014

Viši sud u Beogradu produžio je pritvor do 30 dana vlasniku firme "Interkomerc" Goranu Perčeviću, osumnjičenom za malverzacije u Univerzal banci...Sud je danas saospstio da je Perčeviću pritvor produžen zbog postojanja posebnih okolnosti koje ukazuju da bi na slobodi ometao vođenje krivičnog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.