Pedofil je u sudnicu tajno uneo nož, a onda je krenuo sa njim na GLAVU tužioca. Sekunde su ga delile od smrti (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Sep.2016, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pedofil je u sudnicu tajno uneo nož, a onda je krenuo sa njim na GLAVU tužioca. Sekunde su ga delile od smrti (VIDEO)

Džošua Harding (35), koji je optužen za seksualni napad na desetogodišnju devojčicu na groblju, napao je tužioca u Mičigenu tokom suđenja.

Tužioca je neposredno nakon izricanja presude napao improvizovanim metalnim bodežom koji je pokušao da mu zabije u glavu. Srećom, tužilac se u zadnjem trenutku pomakao, te ga je napadač promašio.

Policajci su odmah reagovali i bacili ga na pod i nakon nekoliko minuta borbe savladali.

Napad na tužioca se odigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << početkom avgusta kada je porota trebala da mu izrekne presudu. Oružje je izvukao iz rukava.

Harding je u sredu proglašen krivim za napad na devojčicu i određeno mu je od 19 do 38 godina zatvora. Presudu je slušao u ćeliji za zadržavanje i nije bio u sudnici.

Dan kasnije optužen je za terorizam i pokušaj ubistva, piše Daily Mail.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.