Pazarci švercovali veš opran u kokainu

Izvor: Vesti-online.com, 27.Mar.2010, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pazarci švercovali veš opran u kokainu

Hrvatska policija je za zagrebačkom aerodromu uhapsila dvojicu državljana Srbija i zaplenila više od tri kilograma kokaina koji su pokušali da prošvercuju natopljenog u odeću.

Fahrudin N. i Rihan M. iz Novog Pazara, starosti 29 i 35 godina, na putu iz peruanskog grada Čiklaje preko Pariza sleteli su u sredu uveče u Zagreb. Prilikom pregleda njihovih kofera uočena je velika količina odeće s belim flekama koje su se policiji učinile sumnjivim, pogotovu što je dvojac dolazio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << iz Južne Amerike.

Međutim, kako odeća nije moga da se zapleni samo na osnovu sumnje doveden je pas tragač koji je odmah reagovao na kokain. Odeća je oduzeta, a u posebnom procesu pranja i filtriranja tečnsti za sada je izdvojeno 1,7 kg kokaina izuzetno visoke čistoće. Međutim, kako je "oprana" je tek polovina "belog rublja“, očekuje se da će u drugom koferu masa droge biti slična.

Istragom se utvrdilo da je švercerska dvojka u Peru iz Beograda otputovala početkom marta gde su preuzeli kokain koji je bio natopljen u odeću. Kokain je bio namenjen za srpsko tržište, a vrednost za sada izdvojene količine je oko 70.000 evra. Protiv dvojice državjlana Srbije podnešena je krivična prijava.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Švercovali kokain za Srbiju preko Hrvatske

Izvor: Mondo, 27.Mar.2010

Hrvatska policija je za zagrebačkom aerodromu uhapsila dvojicu državljana Srbija i zaplenila najmanje 1,7 kilogram kokaina koji su pokušali da švercuju natopljenog u odeću.

Nastavak na Mondo...

Dvojica državljana Srbije privedena zbog šverca kokaina

Izvor: Kurir, 27.Mar.2010

ZAGREB, 27. marta 2010. (Beta) - Hrvatska policija uhapsila je dvojicu državljana Srbije koji su pokušali da švercuju oko 1, 7 kilograma kokaina tako što su ga natopili u odeću, saopštila je danas policija. Policija je navela da su srpski državljani starosti 29 i 35 godina uhapšeni na zagrebačkom...

Nastavak na Kurir...

Dvojica državljana Srbije uhapšena zbog šverca kokaina

Izvor: Blic, 27.Mar.2010

Hrvatska policija uhapsila je dvojicu državljana Srbije koji su pokušali da švercuju oko 1, 7 kilograma kokaina tako što su ga natopili u odeću, saopštila je danas policija...Policija je navela da su srpski državljani starosti 29 i 35 godina uhapšeni na zagrebačkom aerodromu, a drogu su pokušali...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.