Izvor: SrbijaNet.rs, 26.Maj.2010, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma: Od Silajdžića očekujem izvinjenje za zločine nad Srbima

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković izjavio je danas da od predavajućeg Predsedništva BiH Harisa Silajdžića očekuje da se, kada dodje u Srbiju, izvini za zločine koji su počinjeni nad Srbima.  "Očekujem da se Silajdžić, kada dodje u Srbiju, izvini srpskom narodu

Nastavak na SrbijaNet.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marković: Silajdžić treba da nam se izvini

Izvor: Mondo, 26.Maj.2010

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković izjavio je danas da od predavajućeg Predsedništva BiH Harisa Silajdžića očekuje da se, kada dođe u Srbiju, izvini za zločine koji su počinjeni nad Srbima.

Nastavak na Mondo...

Dragan Marković: Očekujem da se Silajdžić izvini za zločine

Izvor: SEEbiz.eu, 26.Maj.2010

BEOGRAD - "Očekujem da se Silajdžić, kada dođe u Srbiju, izvini srpskom narodu za zločin koji su počinili muslimani i Bošnjaci nad Srbima, kao što je to uradio predsednik Srbije Boris Tadić", rekao je Marković novinarima u parlamentu.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Silajdžić da se izvini za zločine

Izvor: Glas javnosti, 27.Maj.2010, 07:21

BEOGRAD - Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković očekuje da će se predsedavajući Predsedništva BiH Haris Silajdžić, kada dođe u Srbiju izviniti srpskom narodu za zločin Muslimana nad Srbima, kao što se predsednik Srbije Boris Tadić izvinio stanovnicima BiH..."Što se tiče saradnje dve države,...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaNet.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaNet.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.