Marković: Od Silajdžića očekujem izvinjenje

Izvor: S media, 26.Maj.2010, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković: Od Silajdžića očekujem izvinjenje

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković izjavio je da od predavajućeg Predsedništva BiH Harisa Silajdžića očekuje da se, kada dodje u Srbiju, izvini za zločine koji su počinjeni nad Srbima.

"Očekujem da se Silajdžić, kada dodje u Srbiju, izvini srpskom narodu za zločin koji su počinili muslimani i Bošnjaci nad Srbima, kao što je to uradio predsednik Srbije Boris Tadić", rekao je Marković novinarima u parlamentu.

Upitan da li će poseta Silajdžića >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Beogradu poremetiti odnose Srbije i Republike Srpske, Marković je odgovorio da "misli da se to neće dogoditi i da RS neće Srbiji zameriti na tome".

Lider JS je dodao da Srbija mora da saradjuje sa svim republikama bivše SFRJ, da je pogotovo ekonomska saradnja neophodna sa svima, pa i sa BiH.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.