Pacov u vitrini, čeka se inspekcija

Izvor: B92, 24.Avg.2016, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pacov u vitrini, čeka se inspekcija

Beograd -- Snimak pacova u vitrini jedne novobeogradske pekare prostrujao je prethodnih dana društvenim mrežama, a B92 je od autora snimka saznao i detalje.

Snimak je nastao početkom prošle nedelje oko 23h, odnosno nakon završetka radnog vremena pekare "MB Toma", a autor snimka ga je naknadno i pokazao radnicima u tom lokalu. Međutim, kako su nam rekli, "pekari su se napravili ludi".

Nakon toga snimak je prosleđen Nacionalnoj organizaciji potrošača Srbije, koja je snimak podelila na Fejsbuku.

Ceo slučaj je prijavljen sanitarnoj inspekciji Ministarstva zdravlja, čija se reakcija čeka.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Beograd: Pacov u vitrini u pekari (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Avg.2016

BEOGRAD - Snimak pacova u vitrini jedne novobeogradske pekare prostrujao je prethodnih dana društvenim mrežama, a B92 je od autora snimka saznao i detalje...Snimak je nastao početkom prošle nedjelje oko 23h, odnosno nakon završetka radnog vremena pekare, a autor snimka ga je naknadno i pokazao radnicima...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.