PRIMERA: Valensija prati!

Izvor: Mondo, 25.Okt.2014, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIMERA: Valensija prati!

Sedam dana posle "bunila" u La Korunji i poraza od 0:3, Valensija se vratila pobedama i ostala u vrhu sa najboljima.

Foto: Guliver/Getty Images/Manuel Queimadelos

Ne znamo dokle će ovo trajati, ali bilo bi sjajno da potraje još duže.

Fudbaleri Valensije, pobedili su rutinski ove subote uveče slabašni Elče, na "Mestalji" je bilo 3:1 (2:0), posle čega je domaći tim stao tik iza najvećih, Barselone i Real Madrida.

Sada je na potezu Sevilja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koja u nedelju igra sa Viljrealom i koja eventualnom pobedom može da ode čak i dalje od Valensije, na prvo mesto... A tu je i uporni šampion Atletiko Madrid.

Valensija je Elčeu nanela peti poraz u poslednjih šest kola, tokom kojih su gosti uzeli samo bod. Otvorio ih je Mustafi u 13, potom je već u 18. minutu Paredo povisio na 2:0, da bi treći pogodak za domaći tim postigao igrač Elčea, Lomban, u 63. minutu.

Čast poraženog spasao je Žonatas, golom u 93. minutu. On je učestovao u pet od poslednjih šest pogodaka ekiše (3 gola, 2 asistencije).

Elče ostaje ispod crte sa pet bodova, koliko ima i Levante, dok Kordoba sa utakmicom manje ima četiri. Valensiji je ovo bila šesta pobeda u devet utakmica, a u narednom kolu "slepi miševi" igraju lokalni derbi sa timom iz pregrađa, Viljarealom.

Trenutno stanje na tabeli je: Barselona 22, Real 21, Valensija 20, Sevilja (-1) 19, Atletiko (-1) 17, Selta 16...

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Valensija pobedom do trećeg mesta!

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2014

Fudbaleri Valensije pobedili su večeras na svom terenu Elče sa 3:1, u utakmici devetog kola španskog prvenstva i popeli se na treće mesto na tabeli.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.