PRATITE UŽIVO SVADBU VEKA U SRBIJI: Dušan i Alisa izgovorili sudbonosno “DA”, svatovi igraju i vesele se (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 04.Sep.2016, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRATITE UŽIVO SVADBU VEKA U SRBIJI: Dušan i Alisa izgovorili sudbonosno “DA”, svatovi igraju i vesele se (FOTO)

Svi oni koji su upućeni u priču o "svadbi veka", mogu večeras da prate i uživo istu i uživaju uz veselje Dušana i Alise sa juga Srbije.

Na sajtu je moguće pratiti prenos iz velike i male sale.

Dušan i Alisa su u okviru organizacije svog svadbenog veselja pokrenuli nedavno sajt sa namenom da goste informišu o satnici i svim detaljima vezanim za njihov najvažniji dan.

Ovakvo glamurozno venčanje Srbija ne pamti, a tome u prilog govori podatak da su mladenci >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << za svojih 600 zvanica pripremili tri stejdža, dj-a, sedam izvođača, izbor najbolje torte.

Foto: Studio Zagorac

Ceremonija je počela danas u jednom restoranu u Nišu u 18 sati, i trajaće sve do četiri ujutru.

Pratite uživo svadbeno veselje OVDE.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

KAKO JE BILO NA "SVADBI VEKA" Venčali se Dušan i Alisa, prenos pratilo nekoliko hiljada ljudi

Izvor: Blic, 04.Sep.2016

Dušan i Alisa, mladenci o čijoj svadbi su brujale društvene mreže u Srbiji, na spektakularan način izgovorili su sudbonosno "da" u Nišu pred oko 600 zvanica, i nekoliko hiljada ljudi koji su uživo pratili prenos njihovog venčanja na internetu...Par sa juga Srbije je na pompezan način najavljivao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.