POVRATAK MILENE Prva uloga posle Gagine smrti

Izvor: medio.rs, 31.Avg.2016, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POVRATAK MILENE Prva uloga posle Gagine smrti

Milena Dravić će se naći u ulozi bakice u novom ostvarenju Milana Karadžića "Biser Bojane"

Milena Dravić snima prvi film posle Gagine smrti! Pet meseci posle gubitka muža, legendarnog Dragana Nikolića, glumica je prihvatila ulogu u novom ostvarenju pod nazivom "Biser Bojane", koji snima Milan Karadžić.

Dravićeva je napravila pauzu nakon gubitka ljubavi svog života, a njen kolega Mima Karadžić kaže da su uspeli da je ubede da se vrati na male ekrane.
>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << />
Već su sarađivali

Milena Dravić će imati sjajnu i veliku ulogu, lako smo se dogovorili sa njom. Ona je sa mnom i mojim bratom Milanom već sarađivala - kaže glumac za Informer.Filmska diva, koja je se na filmu poslednji put pojavila 2009. godine, u novom ostvarenju će glumiti jednu tipičnu beogradsku bakicu.

Dobila je rolu bake Emilije, bake iz Beograda. Dakle, prava jedna beogradska dama, čija ćerka ima dete sa likom koji ja tumačim - objašnjava Mima.

Prva klapa "Bisera Bojane" pašće već 5. septembra, a Milena zbog nove uloge boravi već neko vreme u Crnoj Gori. Reditelj Milan Karadžić nam je otkrio da će filmska ekipa četiri nedelje snimati u različitim gradovima u Montenegru, a zatim će rad nastaviti u Srbiji.

- Snimanje kreće za pet dana. Na Adi Bojani i u Ulcinju ćemo biti četiri nedelje, a zatim se selimo u Beograd - priča reditelj.

Ona je dobila rolu bake Emilije iz Beograda

Mima Karadžić

Novi film Milana Karadžića će biti neka vrsta romantično-akcione komedije:

"Biser Bojane" je drama između oca kriminalca, koji je pobegao u Italiju, i sina, doktora iz Beograda, koji ni ne zna da mu je tata živ. Međutim, tu će biti i lepih ljubavnih scena. Nismo još sakupili celu glumačku ekipu, sa nekima trenutno pregovaramo - priča Karadžić.

Film se pravi u saradnji produkcije "MM production Montenegro" i "Vision team", a premijera će biti 24. januara u beogradskom Centru "Sava". Pored Milene, glumačku ekipe čine još i Andrija Milošević, Hristina Popović, Branko Đurić, Dubravka Drakić...

Milena Dravić se brzo posle Gaginog odlaska vratila glumi u seriji "Komšije", na kojoj je, takođe, sarađivala sa Milanom Karadžićem. Ona je tada po prvi put posle smrti supruga ispričala ekskluzivno za Informer kako ima snage da se vrati poslu.

- Dobro sam, radim. Prekjuče sam završila snimanje serije "Komšije" sa Milanom Karadžićem - rekla je tada Milena.

INFORMER.RS

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.