POMETNJA: Francuzi napali Amerikance

Izvor: Kurir, 07.Mar.2015, 01:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POMETNJA: Francuzi napali Amerikance

Vest koju su francusko ministarstvo i mornarica objavili pa povukli preuzelo je nekoliko portala, te se pojavila u više blogova

PARIZ - Francuska nuklearna podmornica „Safir“ stara 34 godine potopila je američki nosač aviona „Teodor Ruzvelt“ i veći deo njegove pratnje tokom vojnih vežbi kod obala Floride, objavilo je francusko ministarstvo odbrane, a onda su tu vest brže-bolje povukli.

Vest koju su francusko ministarstvo i mornarica objavili pod naslovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << „SNA Safir na vežbama s američkom mornaricom kod obala Floride“, u kojoj se pozdravlja uspeh francuske podmornice, pre nego što je uklonjena preuzelo je nekoliko portala, te se pojavila u više blogova.

Cij vojnih vežbi u vodama kod obala Floride koje su počele sredinom februara bio je da se testira nedavno modernizovan američki nosač aviona.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.