POMAGAO POVREĐENIMA PA POGINUO: Tuga i užas na auto-putu kod Aleksinca! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Avg.2016, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POMAGAO POVREĐENIMA PA POGINUO: Tuga i užas na auto-putu kod Aleksinca! (FOTO)

Državljanin Makedonije, sa boravištem u Nemačkoj, star 44 godine, poginuo je u jutros u saobraćajnoj nesreći oko 4.50 sati na auto-putu Beograd – Niš kod Aleksinca, kada je izašao da pomogne ljudima povređenim u drugoj saobraćajnoj nezgodi.

Tragediji u kojoj je on stradao, naime, prethodila je saobraćajna nezgoda koju je izazvao vozač "pežoa 5008“, takođe, nemačkih registarskih oznaka. On je krećući se iz pravca Niša ka Beogradu u blizini benzinske pumpe, najverovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << zbog toga što se uspavao, udario u zaštitnu ogradu.

Makedonac, koji se nalazio u "kamperu“, a koji se kretao iza "pežoa“, videvši nezgodu istrčao je da pomogne unesrećenima. Međutim, na njega je naleteo "mercedes“ mađarskih registarskih tablica i usmrtilo ga na licu mesta.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Na mestu nesreće izašla je saobraćajna policija i osnovni javni tužilac iz Aleksinca, koji su obavili uviđaj. Zahvaljujući efikasnoj intervenciji saobraćajaca koji su preusmeravali vozila, izbegnut je duži zastoj na autoputu.

(D. R.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA KOD ALEKSINCA: Makedonac izašao da pomogne ljudima u saobraćajki, pokosio ga mercedes

Izvor: Kurir, 06.Avg.2016

...Tragediji je prethodila druga saobraćajna nezgoda koji je izazvao vozač „pežoa 5008“ takodje registarskih nemačkih tablica..On je krećući se iz pravca Niša ka Beogradu u blizini benzinske pumpe „Lukoil“, najverovatnije zbog toga što se uspavao, udario u zaštitnu ogradu..Makedonac,...

Nastavak na Kurir...

Pomagao povređenima, pokosio ga mercedes

Izvor: OkRadio.rs, 06.Avg.2016

Makedonac (44) sa boravištem u Nemačkoj poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu ujutro oko 4.50 minuta na autoputu Beograd - Niš kod Aleksinca. Tragediji je prethodila druga saobraćajna nezgoda koji je izazvao vozač "pežoa 508“ takođe registarskih nemačkih tablica. On...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.