„POLITIKA“ SAZNAJE: Krivične prijave protiv odgovornih u GAK „Narodni front”

Izvor: Politika, 23.Avg.2013, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„POLITIKA“ SAZNAJE: Krivične prijave protiv odgovornih u GAK „Narodni front”

Zdravstvena inspekcija Ministarstva zdravlja podnela je krivične prijave protiv odgovornih u GAK „Narodni front” zbog sumnje za nesavesno lečenje u slučaju umrle bebe, saznaje „Politika”. Podsećamo, 29. jula u ovoj bolnici utvrđeno je da je jedna beba iz blizanačke trudnoće pacijentkinje B. B. umrla, dok je druga u teškom stanju, posle porođaja prebačena u Institut za neonatologiju, gde se i sada oporavlja.

Istraga o ovom slučaju vodi se pune četiri nedelje, a postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << sumnja da je do smrti bebe došlo zbog lekarske greške, jer doktorka koja je bila dežurna odlučila je da porođaj pacijentkinje B. B. odloži za sutradan, kada je bio zakazan carski rez.

D. D. K.

objavljeno: 23.08.2013

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podnete prijave zbog smrti bebe

Izvor: B92, 23.Avg.2013

Beograd -- Zdravstvena inspekcija Ministarstva zdravlja podnela krivične prijave protiv odgovornih u GAK "Narodni front" zbog slučaja umrle bebe..."Zdravstvena inspekcija Ministarstva zdravlja podnela je Javnom tužilaštvu krivičnu prijavu zbog sumnje za nesavesno pružanje lekarske pomoći u vezi...

Nastavak na B92...

Krivične prijave zbog nesavesnog lečenja

Izvor: Beta, 23.Avg.2013

BEOGRAD, 23. avgusta 2013. (Beta) - Zdravstvena inspekcija Ministarstva zdravlja podnela je krivične prijave protiv odgovornih u Ginekološko-akušerskoj klinici "Narodni front" zbog sumnje da je zbog nesavesnog lečenja umrla beba u bliz.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.