Krivične prijave zbog smrti bebe u GAK Narodni front

Izvor: Press, 23.Avg.2013, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivične prijave zbog smrti bebe u GAK "Narodni front"

Navedene mere preduzete su na osnovu inspekcijskog nadzora, izveštaja o sprovedenoj unutrašnjoj proveri kvaliteta stručnog rada i izveštaja o vanrednoj spoljnoj proveri kvaliteta stručnog rada, dodaje se u saopštenju.
Podsećamo, 29. jula u ovoj bolnici utvrđeno je da je jedna beba iz blizanačke trudnoće pacijentkinje B. B. umrla, dok je druga u teškom stanju, posle porođaja prebačena u Institut za neonatologiju, gde se i sada oporavlja.
Istraga o ovom slučaju vodi se pune >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << četiri nedelje, a postoji sumnja da je do smrti bebe došlo zbog lekarske greške, jer doktorka koja je bila dežurna odlučila je da porođaj pacijentkinje B. B. odloži za sutradan, kada je bio zakazan carski rez.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.