PLATIĆETE, MI ĆEMO UNIŠTITI VAŠU ZEMLJU: Napadač iz crkve poziva muslimane da unište Francusku

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jul.2016, 06:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLATIĆETE, MI ĆEMO UNIŠTITI VAŠU ZEMLJU: Napadač iz crkve poziva muslimane da unište Francusku

Agencija Islamske države Amak danas je objavila video na kome jedan od napadača na crkvu u severnoj Francuskoj poziva sve muslimane da unište ovu zemlju.

Na snimku koji je ranije snimljen, Abdel-Malik Nabir Ptižan, koji je identifikovan kao jedan od dvojice muškaraca koji su ubili sveštenika pre nego što ih je usmrtila policija, obraća se direktno predsedniku Fransoa Olandu i premijeru Manuelu Valsu, javio je Rojters.

- Vremena su se promenila. Patićete na isti način >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << na koji pate naša braća i sestre. Mi ćemo uništiti vašu zemlju - kaže na snimku čovek za koga agencija Amak tvrdi da je Ptižan.

- Braćo, izađite sa nožem, šta god da je potrebno, napadajte ih, ubijajte ih masovno - poziva on muslimane da napadaju saveznike snaga međunarodne koalicije koja se u Siriji bori protiv IS.

Pogledajte presek vesti koje su obeležile dan za nama:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.