Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Nov.2015, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorena nova garaža na Vračaru

U beogradskoj opštini Vračar, u blizini Kalenić pijace, danas je otvorena javna garaža sa 380 parking mesta, od čega je 20 rezervisano za vozila osoba sa invaliditetom.

Garaža u Ulici baba Višnjinoj obuhvata više od 11.000 kvadratnih metara i ima 12 polunivoa.

Gradski menadžer Goran Vesić rekao je na otvaranju garaže da je izgradnja počela 2009. godine, da je opremljena automatskim sistemom za gašenje požara, da ima klimu i dva lifta, kao i najsavremeniju >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << automatiku zu kontrolu i naplatu parkiranja.

"Možemo da kažemo da je ovo najmodernija garaža u Beogradu", rekao je Vesić novinarima.

On je dodao da se garaža nalazi u sistemu javnih garaža i da predstavlja odgovor na zahtev i peticiju koju je potpisalo preko 2.000 gradjana koji su tražili rešenje za problem parkiranja u okolini Kalenić pijace.

Gradski menadžer je najavio da će naredne godine u okviru rekonstrukcije Kalenić pijace izgraditi podzemnu garažu ispod te pijace, kao i da je predvidjena još jedna podzemna garaža ispod Beogradskog dramskog pozorišta.

Cena parkiranja za putničko vozilo je 100 dinara po započetom satu, a omogućeno je i korišćenje garaže na osnovu mesečne pretplate.

Garažu je izgradila grčka kompanija "Titan developments", a upravljanje je povereno JKP "Parking servis".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BG dobio "svetsku" garažu sa 380 mesta FOTO

Izvor: B92, 24.Nov.2015

U Baba Višnjinoj ulici na Vračaru danas je otvorena nova javna garaža u kojoj je, od ukupnih 380 parking mesta, 20 rezervisano za vozila osoba sa invaliditetom...Gradski menadžer Goran Vesić je rekao da se garaža prostire na više od 11.000 metara kvadratnih i da ima 12 polunivoa..."Garaza je urađena...

Nastavak na B92...

ZBOGOM BLATU Asfaltiran stoti kilometar ulica od početka godine

Izvor: Blic, 25.Nov.2015, 16:01

Vreme blata tek dolazi, ali stanari čak 450 ulica slave asfalt. Toliko su novih saobraćajnica napravili radnici "Beograd puta" u poslednje dve godine, a danas je na Zvezdari svečano asfaltiran stoti kilometar ulice u ovoj godini...- Završetkom radova u Ulici Dragiše Lapčevića na Zvezdari danas...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.