Izvor: Danas, 09.Okt.2015, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren konkurs za BARF 2015

Udruženje rok muzičara Srbije zvanično je objavilo da je počelo prijavljivanje bendova i autora za peti Beogradski autorski rok festival - BARF 2015. Finalno veče festivala održaće se 13. decembra, u sali Amerikana u Domu omladine Beograda. Prijavljivanje je online, preko zvaničnog sajta Udruženja rok muzičara Srbije www.urmus.rs. Rok za prijavu bendova i autora je 22. novembar.

Uslovi za učešće na konkursu: da su kompozicije kompletno autorske (muzika, tekst i aranžman), >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << da su tekstovi pesama i vokalna interpretacija na jeziku po izboru autora, da kompozicije prijavljene za festival nisu objavljene od strane renomiranih diskografskih kuća, prijavljene pesme ne moraju biti obavezno studijski snimci.

Nagradni fond: prva nagrada koju dodeljuje SOKOJ za najbolji autorski bend je 100.000 dinara, druga nagrada koju dodelje organizacija PI za najbolje izvođenje je 50.000 dinara, treća nagrada koju dodeljuje URMUS i muzički studio Mašina 23 je 25 sati snimanja u muzičkom studiju Mašina 23. Pored navedenih nagrada, URMUS kao organizator festivala radi i na dodatnom nagradnom fondu koji će biti obezbeđen za učesnike finalne večeri festivala. Stručni žiri URMUS-a će najkasnije do 1. decembra objaviti imena šest finalista koji će učestvovati na finalnoj večeri.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.