Izvor: TV Avala, 19.Dec.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazana sednica parlamenta

Skupština Srbije danas neće održati sednicu na kojoj je trebalo da se glasa o setu pravosudnih zakona, izmenama Zakona o putnim ispravama, Predlogu zakona o javnim nabavkama i izmenama zakona o depozitima i o državnim službenicima.

Nastavak na TV Avala...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skupština sutra o budžetu

Izvor: EMportal, 19.Dec.2008

Skupština Srbije sutra će raspravljati o budžetu, pošto se završi glasanje o pravosudnim zakonima, izmenama Zakona o putnim ispravama, Predlogu zakona o javnim nabavkama i izmenama zakona o depozitima i o državnim službenicima.

Nastavak na EMportal...

Skupština ipak u ponedeljak

Izvor: RTS, 19.Dec.2008

Skupština Srbije sutra neće održati sednicu na kojoj je trebalo da se glasa o setu pravosudnih zakona, izmenama Zakona o putnim ispravama, Predlogu zakona o javnim nabavkama i izmenama zakona o depozitima i o državnim službenicima. Sednica pomerena za ponedeljak. Verovatno bez glasanja o poverenju...

Nastavak na RTS...

Otkazana sednica Skupštine Srbije

Izvor: EMportal, 20.Dec.2008, 03:37

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović otkazala je današnje sednice na kojima je poslanici trebalo da glasaju o setu pravosudnih zakona, izmenama Zakona o putnim ipravama, i počnu raspravu o Predlogu budžeta.

Nastavak na EMportal...

Poslanici „bolesni", građani „pod sankcijama"

Izvor: Press, 20.Dec.2008

Sednica Skupštine Srbije na kojoj je trebalo da se glasa o setu pravosudnih zakona, izmenama Zakona o putnim ispravama i započne rasprava o Predlogu budžeta nije održana juče zbog navodne bolesti četiri poslanika vladajuće koalicije. .Zbog „slabog zdravlja" dva narodna predstavnika s...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Avala. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Avala. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.