Oštećen kolovoz kod Vlaola zbog padavina

Izvor: Blic, 20.Apr.2014, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oštećen kolovoz kod Vlaola zbog padavina

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je večeras da je od 18.30 časova došlo do obustave saobraćaja na državnom putu II B 393 na deonici Jasikovo - Vlaole, jer je usled obilnih padavina i bujice na njemu oštećen kolovoz, kod naselja Vlaole.

Alternativni pravac za vozila koja se kreću iz Vlaola je preko Bora, a i iz Jasikova, preko Majdanpeka, navodi se u saopštenju JP "Puteva Srbije".

Ekipe putara rade na terenu kako bi raščistile put i kako bi se saobraćaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na deonici što pre normalizovao.

Radovi su obeleženi adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom.

JP “Putevi Srbije”, takođe, upozorava sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni u vožnji zbog učestalih odrona usled obilnih padavina na državnom putu I B 34, deonica Golubac - Porečki most - HE Đerdap.

Ekipe putara često intervenišu na pomenutoj deonici, pa je neophodan dodatan oprez u vožnji.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.