Osnovan Savet za saradnju sa RUS i Kinom, Nikolić na čelu

Izvor: B92, 19.Maj.2017, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osnovan Savet za saradnju sa RUS i Kinom, Nikolić na čelu

Beograd -- Vlada Srbije osnovala je Kancelariju Nacionalnog savet za saradnju sa Rusijom i Kinom, pišu beogradski mediji.

Kako navode, na čelu tog tela trebalo bi da bude odlazeći predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

U Uredbi koju je usvojila Vlada Srbije navodi se da će Kancelarijom Nacionalog saveta rukovoditi direktor kojeg vlada postavlja na pet godina na predlog premijera, da će imati zamenika koga sam imenuje, kao i pomoćnika.

Direktor Kancelarije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam donosi pravilnik o uredjenju i sistematizaciji radnih mesta u tom telu.

Uredba stupa na snagu osmog dana od objavljivanja u "Službenom glasniku", a pravilnik o sistematizaciji radnih mesta trebalo bi da bude donesen u narednih 45 dana, piše beogradska štampa.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Osnovan Nacionalni savet za saradnju sa Rusijom i Kinom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2017

Vlada Srbije osnovala je Kancelariju Nacionalnog savet za saradnju sa Rusijom i Kinom, pišu sutrašnje novine, navodeći da bi na čelu tog tela trebalo da bude odlazeći predsednik Srbije Tomislav Nikolić...U Uredbi koju je usvojila Vlada Srbije navodi se da će Kancelarijom Nacionalnog saveta rukovoditi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.