Oružana pljačka zlatare u Kosovskoj Mitrovi

Izvor: RTS, 14.Maj.2014, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oružana pljačka zlatare u Kosovskoj Mitrovi

Dve naoružane osobe opljačkale su jednu zlataru u Kosovskoj Mitrovici izjavio je regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić.

Bojić je u izjavi Tanjugu naveo da se za sada ne zna kolika je vrednost odnetog zlata i da su pripadnici kosovske policije izašli na lice mesta kako bi obavili uviđaj.

"Pljačka se dogodila oko 16 časova u ulici Lole Ribara kada su dvojica pljačkaša koji su imali vatreno oružje i kačkete na glavi upali u zlataru >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i odneli za sada nepoznatu količinu zlata", rekao je Bojić.

Bojić je dodao da policija intezivno traga za kradljivcima na osnovu opisa očevidaca i na osnovu video zapisa sa sigurnosnih kamera.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Dve naoružane osobe opljačkale zlataru u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Blic, 14.Maj.2014

Dve naoružane osobe danas oko 16 časova opljačkale su jednu zlataru u Kosovskoj Mitrovici izjavio je regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić. ..Bojić je naveo da se za sada ne zna kolika je vrednost odnetog zlata i da su pripadnici kosovske policije izašli na lice mesta kako bi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.