Origi predstavljen u Livepulu i vraćen na pozajmicu u Lil

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jul.2014, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Origi predstavljen u Livepulu i vraćen na pozajmicu u Lil

Belgijski fudbaler Divok Origi predstavljen je danas kao novi igrač Liverpula, ali će on i narednu sezonu provesti u francuskom Lilu, odakle je došao u premijerligaški klub.

Ostaje u Francuskoj: Davik Origi

 

Francuska ekipa će za transfer Origija biti plaćena oko 15 miliona evra, a Liverpul je saopštio da je Belgijanac potpisao višegodišnji ugovor.

"Liverpul je jedan od najboljih klubova na svetu i izuzetno sam sreća što sam ja postao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << deo tog tima", rekao je Origi.

 

Ovaj 19-godišnji napadač provešće i narednu sezonu u Lilu, kako bi stasao za Premijer ligu. Trener Liverpula Bernard Rodžers rekao je da je Origi jedan od

najvećih fudbalskih talenata, koji je do sada u karijeri nastupao za omladince Genka i prvi tim Lila.

 

Origi je i na ovogdišnjem Svetskom prvenstvu u Brazilu nastupao za reprezentaciju Belgije.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.