Oliver Ivanović kandidat za gradonačelnika Kosovske Mitrovice

Izvor: Blic, 04.Sep.2013, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oliver Ivanović kandidat za gradonačelnika Kosovske Mitrovice

Kosovska Mitrovica - Predsednik građanske inicijative Srbija demokratija pravda Oliver Ivanović prijavio je danas liste za kosovske lokalne izbore u tri opštine na severu Kosova i biće kandidat za gradonačelnika u Kosovskoj Mitrovici.

Ivanović je nakon što je OEBS-u u Mitrovici predao liste za lokalne izbore u Kosovskoj Mitrovici, Leposaviću i Zvečanu izjavio da očekuje da uz demokratsku i slobodnu kampanju proba da se nadmeće sa drugima u idejama kako popraviti izgled >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gradova na severu Kosova.

- U periodu koji je za nama više pažnje smo posvećivali bezbednosti i sada taj element i dalje postoji ali nije više tako prisutan i dominantan. Važno je da u ovoj politici i u ovome što radimo imamo podršku države jer bez države Srbije teško da možemo računati na nekakav opstanak ovde - rekao je Ivanović za Tanjug.

Ocenivši da sigurno ima ljudi koji misle drugačije i koji će protiv izbora biti do samog kraja, na šta, kako je rekao, imaju pravo, on je napomenuo da, s druge strane, nemaju pravo da se koriste nasiljem, stvarajući atmosferu nebezbednosti i straha među ljudima koji misle o budućnosti.

- Sigurno da još manje imaju pravo da koriste državne resurse kao direktori javnih preduzeća pa i predsednici opština, da koriste i budžet Republike Srbije kako bi radili protiv onoga što je Vlada Srbije donela kao svoj stav i svoju odluku - rekao je Ivanović.

Kandidat za gradonačelnika u Leposaviću ispred gradjanske inicijative Srbija demokratija pravda je Bojan Ignjatović, u Zvečanu će kandidat biti Nebojša Vlajić a u Kosovskoj Mitrovici SDP je za gradonačelnika kandidovao Olivera Ivanovića.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanović kandidat za gradonačelnika Mitrovice

Izvor: Akter, 04.Sep.2013

Oliver Ivanović prijavio liste za kosovske lokalne izbore u tri opštine na severu Kosova i biće kandidat za gradonačelnika u Kosovskoj Mitrovici

Nastavak na Akter...

Ivanović kandidat za gradonačelnika

Izvor: B92, 04.Sep.2013

Priština -- Bivši državni sekretar u Ministarstvu za Kosovo i Metohiju Oliver Ivanović podneo je kandidaturu za čelnika opštine Severna Mitrovica, javila je TV Klan Kosova...Do 17 sati u CIK-u je predato više od 70 lista političkih stranaka, građanskih inicijativa i pojedinaca...Ivanović je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.