Okružni sud rehabilitovao Andriju Hebranga

Izvor: Mondo, 13.Apr.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Okružni sud rehabilitovao Andriju Hebranga

Beogradski Okružni sud rehabilitovao je Andriju Hebranga, koji je tokom i posle Drugog svetskog rata bio u najužem političkom vodstvu Hrvatske i Jugoslavije, utvrdivši da je on bio žrtva progona i nasilja iz političkih i ideoloških razloga, prenose hrvatski mediji.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beogradski sud rehabilitirao Andriju Hebranga

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Apr.2009

Beogradski Okružni sud rehabilitirao je Andriju Hebranga, koji je bio tijekom i poslije Drugoga svjetskog rata u najužem političkom vodstvu Hrvatske i Jugoslavije, utvrdivši da je on bio žrtva progona i nasilja iz političkih i ideoloških razloga. "He ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Rehabilitovan Andrija Hebrang

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Apr.2009, 10:37

BEOGRAD - Beogradski Okružni sud rehabilitovao je Andriju Hebranga, koji je tokom i posle Drugoga svetskog rata u najužem političkom rukovodstvu Hrvatske i Jugoslavije, utvrdivši da je on bio žrtva progona i nasilja iz političkih i ideoloških razloga, javlja Slobodna Evropa..."Hebrang je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.