Ofanziva protiv islamista u Nigeriji

Izvor: RTS, 25.Okt.2013, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ofanziva protiv islamista u Nigeriji

Nigerijske snage usmrtile 74 pripadnika islamističke organizacije Boko Haram u kopnenim i vazdušnim napadima.

Vlasti Nigerije su saopštile sa su nigerijske snage u vazdušnim i kopnenim napadima usmrtile 74 pripadnika islamističke organizaciej Boko Haram.

Operacija na tlu podržane od nigerijske avijacije dovele su do uništenja terorističkih kampova prilikom čega je ubijeno 74 terorista, dok su ostali pobegli, naveo je u saopštenju potpukovnik Muhamed Dol.

Ofanziva protiv Boko Harama započeta je juče u oblastima na severoistoku zemlje, gde je prisustvo islamista najsnažnije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ofanziva u Nigeriji - 74 mrtvih

Izvor: Akter, 25.Okt.2013

Nigerijske snage usmrtile su u kopnenim i vazdušnim napadima 74 pripadnika islamističke organizacije Boko Haram, saopštile su danas vlasti Nigerije

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.