Odbor za Kosovo o dijalogu sa Prištinom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2011, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbor za Kosovo o dijalogu sa Prištinom

BEOGRAD -

Odbor Skupštine Srbije za Kosovo i Metohiju trebalo bi na današnjoj sednici da razmotri rezultate poslednje runde dijaloga Beograda i Prištine, najavljeno je iz Skupštine Srbije.

Reč je o rundi dijaloga koja je održana u Briselu 21. i 22. novembra ove godine.

Kako je navedeno u saopštenju parlamenta, sednica Odbora zakazana je za 14 sati, s ciljem da se članovi tog radnog tela upoznaju sa rezultatima koji su postignuti tokom poslednje runde >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dijaloga sa Prištinom.

U toj rundi tehničkog dijaloga Beograda i Prištine, koja je završena 22. novembra u Briselu, postignut je dogovor o diplomama, dok oko učešća Prištine na regionalnim skupovima i prelazima nije bilo saglasnosti, a dve delegacije su najavile da će se ponovo sastati 30. novembra.

Tada je šef beogradskog tima Borko Stefanović rekao da ta runda može da se oceni kao pozitivna, jer je postignut dogovor o diplomama, kao i da je došlo do približavanja stavova dveju strana kada je reč o regionalnom predstavljanju Prištine i izrazio nadu da će dogovor o tom pitanju biti postignut u nastavku dijaloga.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sednica Odbora za Kosovo

Izvor: RTS, 28.Nov.2011

Počela sednica Odbora za Kosovo i Metohiju, na kojoj se raspravlja o sukobima u Jagnjenici i dogovorima delegacija Beograda i Prištine u Briselu. Početak sednice odlagan dva puta zbog konsultacija Borislava Stefanovića sa predstavnicima Vlade. ..17.35 - Članovi Odbora za Kosovo i Metohiju, posle...

Nastavak na RTS...

Odbor za Kosovo danas o dijalogu sa Prištinom

Izvor: TvojPortal.com, 28.Nov.2011

/press online/ Odbor Skupštine Srbije za Kosovo i Metohiju trebalo bi na današnjoj sednici da razmotri rezultate poslednje runde dijaloga Beograda i Prištine, najavljeno je iz Skupštine Srbije.Reč je o rundi dijaloga koja je održana u Briselu 21. i 22. novembra ove godine.. . .    Kako je...

Nastavak na TvojPortal.com...

SEDNICA ODBORA ZA KOSOVO ODLOŽENA ZA 16 SATI

Izvor: Kurir, 28.Nov.2011

BEOGRAD - Sednica Odbora Skupštine Srbije za Kosovo i Metohiju odložena je za danas u 16 sati zbog konsultacija šefa pregovaračkog tima za razgovore sa Prištinom Borislava Stefanovića sa Vladom Srbije...Predsednik Odbora Ljubomir Kragović je obavestio novinare i poslanike u 14 sati, kada je sednica...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.