Izvor: Blic, 21.Apr.2012, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oboren pešak u Brankovoj ulici

Sugrađanin B.I. starosti oko (50) godina kolima Hitne pomoći prevezen je na odeljenje traume Urgentnog centra nakon što ga je danas oko 18.30 sati na pešačkom prelazu na uglu Brankove i Ulice carice Milice udario automobil.

Prema rečima očevidaca, B. I. je propisno prelazio Brankovu ulicu, kada je, iz za sada nepoznatih razloga, u njega udario vozač koji je skrenuo iz Ulice carice Milice.

Kako saznajemo, on je bez svesti i sa težim telesnim povredama kolima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar.

Uzrok nesreće za sada nije poznat, a policijska istraga je u toku.

Povezane vesti: U tri saobraćajne nesreće sedam povređenih Pretukli pijanog vozača koji je izazvao udes i pokušao da pobegne Beograđanin poginuo u sudaru sa kamionom u Crnoj Gori Policajac povređen u saobraćajnoj nezgodi Lančani sudar u centru Beograda, povređene tri osobe

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oboren pešak u Brankovoj ulici

Izvor: S media, 21.Apr.2012

Sugrađanin B.I., starosti oko (50) godina, kolima Hitne pomoći prevezen je na odeljenje traume Urgentnog centra nakon što ga je danas oko 18.30 sati na pešačkom prelazu na uglu Brankove i Ulice carice Milice udario automobil...Muškarac uboden nožem na ulici..Četiri sudara na Gazeli za 15 minuta,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.