Obnova škole Branko Miljković u Nišu

Izvor: RTS, 15.Dec.2014, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obnova škole "Branko Miljković" u Nišu

U Nišu su počeli radovi na rekonstrukciji starog dela zgrade OŠ "Branko Miljković" koji je građevinska inspekcija zbog opasnosti od rušenja zabranila za upotrebu pre više od dve godine. Vrednost radova je 50 miliona dinara, a sredstva su obezbedili resorno ministarstvo i Grad Niš.

Počeli radovi na rekonstrukciji starog dela zgrade OŠ "Branko Miljković" u Nišu, koji je građevinska inspekcija zbog opasnosti od rušenja, zabranila za upotrebu pre više od dve godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Stari deo zgrade sa devet učionica biće potpuno srušen i tu će do juna sledeće godine biti

izgrađeno novih devet učionica i sanitarni čvor. Vrednost radova je 50 miliona dinara, a sredstva su obezbedili resorno ministarstvo i Grad Niš.

Zbog zabrane upotrebe tih učionica više od dve godine nastava je orgaizovana u tri smene sa skraćenim časovima, zbog čega su roditelji u više navrata protestovali.

rts.nis@rts.rs

+381 18 236 588

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nastavljeni radovi na rekonstrukciji OŠ “Branko Miljković“ (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 15.Dec.2014

Radovi na obnavljanju starog dela Osnovne škole “Branko Miljković“ konačno su nastavljeni. Završetkom rekonstrukcije krajem juna, škola koju pohađa oko 900 učenika konačno će moći da se vrati ustaljenom režimu rada, a ne kao u poslednjih godinu dana od kada se nastava odvija u tri smene,...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.