Nastavljeni radovi na rekonstrukciji OŠ “Branko Miljković“ (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 15.Dec.2014, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljeni radovi na rekonstrukciji OŠ “Branko Miljković“ (VIDEO)

Radovi na obnavljanju starog dela Osnovne škole “Branko Miljković“ konačno su nastavljeni. Završetkom rekonstrukcije krajem juna, škola koju pohađa oko 900 učenika konačno će moći da se vrati ustaljenom režimu rada, a ne kao u poslednjih godinu dana od kada se nastava odvija u tri smene, a časovi traju do 40 minuta.
Osim radova na starom delu objekta, škola će dobiti još neke propratne sadržaje koje će moći da koriste ne samo đaci, već i sve Nišlije. Reč je >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << o teretani na otvorenom, veštačkoj steni i drugim rekreativnim sadržajima koji će se naći u dvorištu škole na Trošarini, a omogućila ih je opština Palilula.
Dogradnja i opremanje škole košta skoro 52 miliona dinara a finansiraju ga sa po 50% Grad Niš i resorno ministarstvo.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.