Oblak insekata nad Kraljevom

Izvor: Blic, 29.Apr.2013, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oblak insekata nad Kraljevom

Oblak mušica se oko 20.00 sati nadvio se nad Kraljevom. Za svega pola sata od insekata se nije videlo ništa. Padale su kao sneg koji veje. Najviše ih je bilo oko lampiona, a trotoari i automobili su bili prekriveni mušicama.

U jednom trenutku, usled panike koja je zavladala među brojnim šetacima, na Trgu srpskih ratnika nije bilo nikog.

Bašte kafića i šetalište su se začas ispraznili. Kroz ulične svetiljke su se samo nazirali oblaci insekata.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << smo saznali u Vatrogasnoj četi u Kraljevu, zabeležen je veliki broj poziva građana, ali su oni bili nemoćni da bilo šta urade, osim da ih savetuju da zatvore prozore u kućama i stanovima.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mušice Kraljevčane saterale u četiri zida

Izvor: Mondo, 29.Apr.2013

Nad Kraljevom se večeras se nadvio oblak insekata od kojih se ništa nije videlo, a mušice su "padale kao da veje sneg"...Oblak mušica nad gradom se nadvio oko 20.00 časova. Najviše ih je bilo oko lampiona, a trotoari i automobili bili su prekriveni mušicama...Zbog straha i nelagoe koji su zavladali,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.