Oblačno sa pljuskovima, temperatura do 23

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Okt.2015, 07:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oblačno sa pljuskovima, temperatura do 23

BANJALUKA - Danas u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Od sredine dana prema poslije podnevnim satima se očekuju kratkotrajni lokalni pljuskovi.

Najizgledniji su u Krajini, zapadnim i centralnim područjima Bosne i rijetko u Hercegovini. Padavine se ne očekuju u istočnim i sjeveroistočnim područjima. Jače naoblačenje sa zapada koje će usloviti više padavina u noći na srijedu. Vjetar slab istočnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << većinom između 8 i 13 °C, na jugu zemlje do 16 °C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 23 °C.

BIOPROGNOZA: Opšta slika će biti djelimično bolja u odnosu na protekli dan. Vrijeme stabilnije, uz povremene sunčane intervale. Sa približavanjem noći biometeorološke prilike će se postepeno pogoršavati, sa jugozapada prema ostatku zemlje. Moguće su meteoropatske reakcije poput glavobolje, reumatskih i bolova na mjestima ozljeda, nesanice.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.