Objavljena satnica Americana Night festivala

Izvor: Blic, 22.Maj.2013, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljena satnica "Americana Night" festivala

U petak, 24. maja, održaće se prvi jednodnevni "Americana Night" festival u Velikoj sali Doma omladine Beograda. Festival će tačno u 21 čas otvoriti bend "On tour", čiji će nastup sa bendom "Wooden Ambulance" činiti prvu polovinu večeri, do 22 časa, kada će nastupiti pauza. Od 22.15 pa u sledećih sat vremena će na sceni biti Ana Ćurčin i bend "Stray Dogg". Četri benda će nastupiti u "back to back" formi nastupa

Vrata Velike sale Doma omladine biće otvorena od 20.30, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a najavljeno je da će koncert početi u 21 čas, bez kašnjenja, pa se posetioci mole da dođu na vreme kako bi se smestili, s obzirom na to da će u sali biti postavljene stolice.

Satnica festivala

21:00-22:00 – On tour / Wooden Ambulance

22:00-22:15 – pauza

22:15-23:15 – Ana Ćurčin / Stray Dogg

Ovaj jedinstveni festival specifičan je, osim po zanimljivoj "back to back" formi nastupa, o kojoj su članovi benda pričali u intervjuu, i po tome što predstavlja izvođače koji na originalan način tumače bogato američko nasleđe rok i folk muzike.

Festival "Americana Night" je organizovan pod pokroviteljstvom Američke ambasade u Beogradu.

VIDEO>Najava za festival "Americana Night":

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Satnica Americana Night festivala

Izvor: Popboks, 22.Maj.2013

U petak, 24. maja će se održati prvi jednodnevni Americana Night festival u Velikoj sali Doma omladine Beograda. Tokom večeri naizmenično će nastupati četiri izvođača: Stray Dogg, Wooden Ambulance, Ana Ćurčin i On tour.

Nastavak na Popboks...

Americana Night u Domu omladine

Izvor: Story, 23.Maj.2013, 11:03

Svi ljubitelji akustičnog folk zvuka će u petak, 24. maja imati prilike da uživaju na prvom festivalu ovog tipa kod nas, Americana Night, koji se Nastupiće četiri domaća benda: Ana Ćurčin, Wooden Ambulance, On Tour i Stray Dogg, sa čijim smo frontmenom Dušanom Strajnićem, razgovarali o predstojećem...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.