Objavljen snimak pada helikoptera u Rusiji

Izvor: B92, 02.Avg.2015, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen snimak pada helikoptera u Rusiji

Ruski vojni helikopter Mi-28N srušio se na aeromitingu u gradu Rjazanu, tokom akrobatskog leta izvedenog u sklopu prve vojne Olimpijade u Rusiji.

Jedan pilot je u toj nesreći poginuo, dok je drugi spasen i njegovo zdravstveno stanje je zadovoljavajuće, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

U međuvremenu pojavio se i snimak pada helikoptera na aeromitingu.

Tokom izvođenja akrobatske tačke, helikopter koji pripada letačkoj akrobatskoj grupi "Berkuti" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << (Zlatni orlovi) se iznenada nagnuo u stranu i počeo nekontrolisano da gubi visinu.

Letelica je pala u šumu nedaleko od aerodroma i po udaru o zemlju se zapalila. Vatrogasci su brzo stigli na mesto nesreće i ugasili vatru.

Zasad nema zvaničnih informacija o tome da li su oba pilota preživela nesreću, a preliminarni izveštaji ukazuju na to da se jedan pilot spasao.

.

.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) JEDAN PILOT POGINUO: Pao helikopter na aeromitingu u Rusiji

Izvor: Kurir, 02.Avg.2015

Tokom izvođenja akrobatske tačke helikopter letačke grupe Berkut se iznenada nagnuo u stranu i počeo nekontrolisano da gubi visinu, pa se vrteo oko svoje ose i zatim pao na zemlju..MOSKVA - Ruski vojni helikopter Mi-28N se srušio danas na aeromitingu u gradu Rjazanu, tokom akrobatskog leta izvedenog...

Nastavak na Kurir...

Srušio se helikopter na vojnoj Olimpijadi u Rusiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Avg.2015

Ruski vojni helikopter Mi-28N srušio se na aeromitingu u gradu Rjazanu, tokom akrobatskog leta izvedenog u sklopu prve vojne Olimpijade u Rusiji, javlja Russia Today (Raša tudej.)..Jedan pilot je uspeo da se katapultira, dok se za drugim još traga. Tokom izvodjenja akrobatske tačke, helikopter koji...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Srušio se helikopter na aero mitingu

Izvor: Akter, 02.Avg.2015

Ruski vojni helikopter Mi-28N srušio se na aeromitingu u gradu Rjazanu, tokom akrobatskog leta izvedenog u sklopu prve vojne Olimpijade u Rusiji..Jedan član posade je poginuo i jedan je povređen prilikom pada vojnog helikoptera tokom aero mitinga u oblasti Rjazan, oko 170 kilometara jugoistočno od...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.