Obijena kuća bivšeg ministra Davinića, ukraden nakit vredan milion dinara

Izvor: Blic, 19.Nov.2012, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obijena kuća bivšeg ministra Davinića, ukraden nakit vredan milion dinara

Nepoznati lopovi provalili su u kuću nekadašnjeg ministra odbrane Srbije i Crne Gore Prvoslava Davinića u Sremčici i odneli ženski nakit u vrednosti od milion dinara i druge vredne stvari.

Prema nezvaničnim informacijama, pljačka se dogodila tokom vikenda, dok je Davinić sa suprugom bio u poseti prijateljima, a sumnja se da je tipovana jer je kuća ispreturana samo na mestima s kojih su stvari i ukradene.

Osim nakita, odneta su tri ručna sata, dve posteljine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kao i penzije u iznosu od 1.500 evra, koje su bivši ministar i njegova supruga primili neposredno pre pljačke i koje su čuvali u odvojenim kutijama.

Kako „Blic“ saznaje, lopovi su u kuću ušli preko terase, a niko od komšija ih nije primetio. Osim što nam je na licu mesta potvrdio da je opljačkan, Davinić nije želeo da komentariše pljačku, ljubazno zamolivši da ga ne fotografišemo.

Povezane vesti: Uhapšena kriminalna grupa iz Beograda i Valjeva, organizator u bekstvu "Fijat punto" najčešće na meti lopova u Beogradu Opljačkana pošta u Beogradskoj ulici Pet klanova u ratu za tržište droge Uhapšeni zbog pljačke stanova
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Davinića "tipovali", ženi mu ukrali nakit

Izvor: Mondo, 19.Nov.2012

Nepoznati lopovi provalili su u kuću nekadašnjeg ministra odbrane Srbije i Crne Gore Prvoslava Davinića u Sremčici i odneli ženski nakit u vrednosti od milion dinara i druge vredne stvari...Prema nezvaničnim informacijama, pljačka se dogodila tokom vikenda, dok je Davinić sa suprugom bio u poseti...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.