OŽENIO SE KRALJ: U goloj vodi na venčanju!

Izvor: Kurir, 28.Jul.2013, 01:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OŽENIO SE KRALJ: U goloj vodi na venčanju!

Dejan Stanković se oženio Jelenom Karađorđević u Hramu rođenja Svetog Jovana Krstitelja na Petlovom brdu

Nek je sa srećom.

Dejan Stanković venčao se juče s Jelenom Karađorđević, koja je, kako on tvrdi, u rodbinskim vezama s kraljevskom lozom prestolonaslednika Aleksandra Drugog. Brak je krunisan u Hramu rođenja Svetog Jovana Krstitelja na Petlovom brdu, a potom je svadbeno veselje priređeno u kristalnoj dvorani „Nera“.

Mladoženja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se pohvalio da je ujutro helikopterom otišao po mladu u Barajevo, a do crkve su se dovezli džipom marke „porše“. Tu su ih sačekali kumovi Predrag Ranković i Danijel Đurić i ostali svatovi. Tokom same svečane ceremonije voditelj „Lude kuće“ na Hepi TV i bivši učesnik rijalitija „Farma“ bio je maltene u „goloj vodi“. Što od uzbuđenja, što od vrućine.

- Sada sam oženjen čovek! Jelenu ću za medeni mesec odvesti u Dubai da uživa. Voleo bih da što pre dobijemo dete i poradićemo na tome. Potrudiću se da budem dobar muž i da uskladim posao i brak. Dobio sam čestitke od Peconija i Milice Mitrović i ovim putem želim da im se zahvalim. Kum mi je na poklon kupio najnoviji džip - kazao je mladoženja.

(M. D.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

OŽENIO SE KRALJ: U goloj vodi na venčanju!

Izvor: Dzungla.org, 28.Jul.2013

Dejan Stanković se oženio Jelenom Karađorđević u Hramu rođenja Svetog Jovana Krstitelja na Petlovom brdu OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.