OVA ŽENA PREŽIVELA JE PAKAO: Monstrum joj je ubio momka, a nju zarobio i silovao dva puta dnevno (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2017, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVA ŽENA PREŽIVELA JE PAKAO: Monstrum joj je ubio momka, a nju zarobio i silovao dva puta dnevno (FOTO/VIDEO)

Ubica joj je pretio da će je ubiti ako pokuša da pobegne ili mu naudi

Kalu Braun i njenog dečka Čarlsa Karvera (32) oteo je njen šef, seksualni prestupnik Tod Kolep.

Čarlsa je ubio, a Kalu dva meseca držao zarobljenu na svom imanju i silovao je dva puta svakoga dana.

- Rekao mi je da mogu da živim sve dok služim svojoj svrsi, ispričala je Kala (30), koja je dva meseca bila vezana lancima u metalnom kontejneru.

Bolesnik Kolep silovao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Kalu dva puta dnevno, sve dok je u decembru nisu spasili policajci tokom pretresa imanja.

.

Kolepa se sada sumnjiči za ubistvo sedmoro ljudi, otmicu i posedovanje oružja.

Sve je počelo na njen 31. rođendan prošle godine. Ubica ih je pozvao i zamolio da mu pomognu da očisti nešto u dvorištu. Kada su stigli, odveo ih je u garažu, a on se vratio u kuću, pa posle nekoliko minuta izašao i počeo da puca.

Čarlsa je pogodio tri puta u grudi, a Kali je ruke i noge vezao lisicama i zapušio joj usta, a zatim je zatvorio u kontejner.

Kolep je Kali rekao da joj je dečka ubio jer je 'lakše kontrolisati nekoga ako im uzmeš nekoga koga vole'.

Kala je znala da njena porodica neće prestati da traga za njom, ali kada je čula glasove na imanju ispred kontejnera u kom je bila zarobljena, uplašila se da je manijak doveo još nekoga. Ubrzo je shvatila da je to policija.

- Počela sam da vrištim i da udaram po zidovima - kazala je Kala.

Policija je na imanju pronašala plitak grob u koji je Kolep zakopao Karvera, a ubica im je sam pokazao i gde je zakopao par koji je nestao u decembru 2015. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SILOVAO ME SVAKI DAN DVAPUT: Dečka joj je ubio, a nju zarobio u KONTEJNER

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2017

Nesrećna devojka je dva meseca trpela torturu..Kalu Brown i njenog dečka Charlesa Carvera (32) oteo je njen šef, seksualni prestupnik Todd Kohlhepp. Charlesa je ubio, a Kalu dva meseca držao zarobljenu na svom imanju...Rekao mi je da mogu živeti sve dok služim svojoj svrsi, kazala je doktoru...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.