OSTAO BEZ VOZAČKE: Tevez mora busom na trening

Izvor: Kurir, 16.Jan.2013, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSTAO BEZ VOZAČKE: Tevez mora busom na trening

Policija je argentinskom napadaču oduzela vozačku dozvolu na šest meseci

MANČESTER - Napadač Mančester sitija Karlos Tevez moraće da pronađe alternativni način transporta, pošto mu je policija oduzela vozačku dozvolu na šest meseci jer se nije odazivao na pisma i pozive policije.

Temperamentni Argentinac je na sudu kazao da nije znao da ga poziva policija, kao i da nije razumeo šta znači izraz "constabulary", odnosno "policijska >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << stanica".

Pored oduzete vozačke dozvole, Tevez će morati da plati i kaznu od 1.540 funti. Argentinac je takođe tvrdio da uopšte nije bio za volanom onog dana za koji ga terete da je "uhvaćen" u brzoj vožnji.

Tevezu je ovo drugi saobraćajni prekršaj od dolaska u Englesku. On je u septembru 2011. kažnjen sa 60 funti i dodeljivanjem tri negativna boda zbog brze vožnje u najnovijem modelu "Bentlija".

 

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tevez šest meseci bez vozačke dozvole

Izvor: Press, 16.Jan.2013

Temperamentni Argentinac je na sudu kazao da nije znao da ga poziva policija, kao i da nije razumeo šta znači izraz "constabulary", odnosno "policijska stanica"...Pored oduzete vozačke dozvole, Tevez će morati da plati i kaznu od 1.540 funti. Argentinac je takođe tvrdio da uopšte nije bio za volanom...

Nastavak na Press...

Tevez šest meseci bez vozačke dozvole

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Jan.2013

Napadač Mančester Sitija Karlos Tevez moraće da pronađe alternativni način transporta, pošto mu je policija oduzela vozačku dozvolu na šest meseci jer se nije odazivao na pisma i pozive policije.. . Temperamentni Argentinac je na sudu kazao da nije znao da ga poziva policija, kao i da nije razumeo...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.