ODE DOZVOLA Vujadin Savic morao da duva a tek da vidite kome

Izvor: medio.rs, 04.Avg.2015, 01:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODE DOZVOLA Vujadin Savic morao da duva a tek da vidite kome

Popularni fudbaler je, pre nekoliko dana, kao suvozač imao izlive strasti prema svojoj Mirki Vasiljević, a u ovom slučaju - on je bio vozač

Fudbaler Vujadin Savić koji je, doduše, više u javnosti sad prisutan kao “estradnjak” nego kao sportista, u poslednje vreme, izgleda, ne izlazi iz kola. Pre nekoliko dana je kao suvozač spopadao nevenčanu suprugu Mirku Vasiljević, a sada je u pitanju nešto sasvim drugačije.

Savić se ovih dana sjajno zabavlja sa svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << prijateljem, takođe fudbalerom Mihajlom Cakićem koga pamtimo, između ostalog, i po dva efektna gola u dresu Čukaričkog, svojevremeno protiv Partizana.

Njih dvojica nižu duhovite video klipove na Instagramu. Ovoga puta, Savić je glumio pijanog vozača, a Cakić strogog saobraćajnog policajca koji ga tera da duva i preti mu oduzimanjem dozvole.

Fudbaleri su sve ovo izveli veoma duhovito. Ne sumnjamo da će i vas nasmejati ova njihova majstorija bez lopte:

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.